Mara en Jeroen brengen hun werelden samen

Ons verhaal... Een datingsite genaamd pepper.nl en daar ontmoette Mara Jeroen.

Na een leuk chatgesprek werd er al snel een date gepland.

Die date was erg gezellig en smaakte naar meer.

Omdat ze allebei erg van pretparken en achtbanen hielden, had Jeroen besloten dat een dagje Efteling wel leuk zou zijn.
Jeroen had er echter niet bij nagedacht dat een hele dag met elkaar optrekken op een tweede date wellicht wat veel van het goede zou kunnen zijn, maar Mara zag het toch wel zitten.
Zij zou namelijk waarschijnlijk nog een beetje brak zijn van het Rowwen Heze concert de avond van tevoren, en er is geen beter antikatermiddel dan het over de kop gaan in de Python, of rondjes draaien in de Monsieur Cannibale.
De dag bleek gezellig, een lekker hapje eten kon er ook nog wel achteraan en tijdens de terugrit hadden ze nog genoeg spraakwater over.

In de eerste 2 weken waren er maar liefst 8 dates en kon er ondertussen duidelijk van het woord verkering gesproken worden.

Veel interesses delen zij, zoals de al genoemde pretparken en achtbanen, lekker (uit) eten, samen films en series kijken en de wereld rond reizen.

Naast meerdere weekendjes weg, zijn zij tot nog toe 2 grote vakanties samen weggeweest (Thailand en Jordanië), en dat smaakt naar nog veel meer! De derde grote vakantie, de huwelijksreis, is inmiddels al geboekt: de Dominicaanse Republiek!

Om voor elkaar te krijgen dat ze meer kunnen gaan reizen, willen Mara en Jeroen hun woonlasten verminderen.
Om te beginnen hebben ze allebei hun appartement verkocht en wonen ze op moment van schrijven antikraak in het Brabantse Cuijk, om (sneller) te sparen voor een vervolg.

Ondertussen hebben ze een huisje gekocht in Oss, waar ruimte is voor de lang gekoesterde wens van Mara: een workshopruimte/ atelier.

Voor beiden was het absoluut duidelijk dat ze wilden trouwen, als ze de ware zouden hebben gevonden.
Ook waren ze beiden van mening dat de man dé vraag zou moeten stellen, zodra hij daar aan toe zou zijn.

Op 8 juni 2018 was het dan zover, de dag van het aanzoek, Jeroen en Mara gingen gezellig naar de Efteling.
Zo ongeveer halverwege de dag was het tijd om de Pagode te bezoeken, de plek waar Mara en Jeroen zo'n 3,5 jaar eerder hun eerste selfie hadden gemaakt, tijdens hun 2e date.
Op grote hoogte ging een zenuwachtige Jeroen op 1 knie met een opengeklapt wit doosje met een gouden ring daarin, en stelde zijn Mara dé vraag: Wil je met mij trouwen?
Het volmondige antwoord luidde: "Oh, wat cool. Oh, wat cool!"...


Wat gelukkig opgevolgd werd met een volmondig: "JA".


En nu -ruim een jaar later- klikken jullie naar deze trouwsite, na het ontvangen van de uitnodiging voor de dag dat "Mara en Jeroen hun werelden samen brengen"

We kunnen niet wachten totdat het vrijdag 6 september 2019 is, en wij dit samen met jullie kunnen gaan vieren.

Wij gaan in de tussentijd nog de laatste puntjes op de i zetten.
Poetsen jullie in de tussentijd jullie dansschoenen op?

Hopelijk tot dan!bezoekers: 1257
pagina's bekeken: 2554